ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Isère

Chalets in Isere Frankrijk

Tussen de Alpen en de Rhône-vlakte is de Isère een natuurlijke omgeving voor uw zomervakantie. De vier imposante massieven (Vercors, Chartreuse, Belledone en Oisans) zijn gecentreerd rond de valleien van de Drac en de Isère en maken plaats voor prachtige bergvlaktes, groene landschappen en meren die de hemel weerspiegelen. In Isère bent u in totale verbondenheid met de natuur en geniet u van bergplaatsen als Auris, Autrans, L'Alpe d'Huez, Les Deux Alpes of Vaujany. Rijk aan een zeer bijzonder cultureel en historisch erfgoed, kan de regio worden verkend en ontdekt via de charmante dorpjes die herinneren aan de Romeinse, middeleeuwse en prehistorische periode. In Isère vinden ook culturele en sportieve evenementen plaats: het filmfestival, het Jazzfestival, de Coupe Icare ... Bovendien kunnen sporters in de Isère genieten van onvergelijkbare speelterreinen in verschillende landschappen en van eeuwenoude tradities. Neem tijdens uw vakantie in Isère de tijd om dit unieke stukje Frankrijk te ontdekken. Meer informatie
Ontdek onze 41 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Isère

Uw vakantie in Isère

Het platteland, de valleien, de heuvels

Gaat u voor groen? Het platteland van de Isère is vol natuurlijke schatten om met het gezin te ontdekken. Bezoeken aan boerderijen in de regio, gastronomische proeverijen en lokale specialiteiten (walnoten uit Grenoble, St Marcellin, enz.), de charmante en karaktervolle dorpjes van Isère worden omzoomd door groene vlaktes en hoogvlaktes met een rijke geschiedenis. De bergen van de Isère tekenen zich af tegen de hemel en maken van deze hoge bergplateaus immense natuurlijke speelterreinen waar het hele gezin plezier aan beleeft. Natuurliefhebbers kunnen te voet, per mountainbike of te paard de wandelpaden verkennen. Om de immensiteit van deze bergen nog beter te waarderen, kunt u het luchtruim kiezen: met een parachute of paraglider is het schouwspel van bovenaf ongeëvenaard.

De Grote Meren en wildwatersporten

In de lente en de zomer is het tijd om de grote meren en bergstromen van de Isère te bedwingen. Ze hebben duizenden jaren lang de bergen vormgegevens en uitgesneden, die zich nu spiegelen in het transparant blauwe water. Een ontspannende middag in de zon of een weekend watersporten (raften, kanoën, canyoning), op slechts 1 uur rijden van de grote steden van de Isère bent u er gegarandeerd even helemaal uit!

Uw vakantiewoning in Isère

Op vakantie in Isère heeft u keuze te over als het gaat om accommodatie. Als u in de stad of in het centrum van de berggebieden wilt verblijven, zijn de toeristische residenties of vakantiedorpen de perfecte uitvalsbasis voor uw gezinsvakantie. De moderne en comfortabele woningen hebben alle kenmerken van thuis, maar dan elders! Als u meer van de natuur wilt kunnen genieten, kunt u een van de vele campings in de regio reserveren. U zult hier ongetwijfeld een heerlijke tijd beleven met uw geliefden.
Terug